torstai 8. joulukuuta 2016

SISUSTUSTA JA MUITA ELÄMÄNTYYLEJÄ


Riihimäki - Reine.B lifestyle on tullut!  

 
Joulun alla kävin kurkistamassa ja nuuhkimassa uusimman ihanan sisustuskaupan kodinhenkistä maailmaa. Voimakkaasti visuaalisia virikkeitä tarjoava Reine.B on nimetty lifestyle-myymäläksi. Yrityksen perusti  elokuussa 2016 visualisti ja pitkän linjan kaupan alan ammattilainen Tessa Virtanen-Hallikainen Hänen haaveenaan on (katso) ollut saada tuoda Riihimäelle, kotikaupunkiin, keskelle Granitin aukiota mukava ja mutkaton ostospaikka ja kohtaamispaikka, joka on suunnattu  hyviä tuotemerkkejä arvostaville kaupunkilaisille. Lifestyle-sana ilmaisee sen, että kohderyhmät ovat kauniista lahjatuotteista ja kodin rennosta, mutta kauniista sisustuksesta nauttivat ihmiset.
 
 

 
Tuotemerkkejä ovat mm. Bloomingille, Desico, Globe Hope, Happy Mum, House Doctor, InWear, Lapuan Kankurit, Svanefors, Piironki ja Vanillafly ym.


 
Parolan Rottingin ja Svaneforsin tuotteilla saa aikaa viihtyisyyttä ja  rentoa oloa. Hygge on tuo tanskalainen termi mukavasta ja kodikkaasta oleilusta, joka on vahva vastapaino stressille ja kiireiselle elämäntyylille.
 


 
Reine.B:n tunnistaa helposti raikkaista näyteikkunoista, josta näkyy koko myymälä kodikkuudessaan.


 
Voisivatko sakset ja kalenterikin olla joskus toisen näköisiä...


 
HappyMom -äitiysvaatteet ja Baggu-laukut


 
Lahjatavaroita ja tunnelmaa uusin muotokielin
 
Oivaltavat ja kivat lasten tuotteet sekä monenlaiset käytännön lahjat ovat persoonallisia ja ilahduttavia tuotteita. Mitä sanot sellaisista hassuttelulahjoista, joilla on oikea käyttötarkoitus? Silitysvesi - pyykkietikka - imupuuteri? Näistä tuotteista on lupa nauttia ja tuoksutella hyvää tuoksua joka kodin arkeen, La Peré Pelletier ja Maison Belle ovat keksineet nuo mainiot piristyshetket tavalliseen päivään! Kauniit muotoillut pullot ja laadukkaat käyttöominaisuudet saavat ainakin minut sanomaan, että tervetuloa muuttamaan arkipäivä! Eläköön elämykset!


 
 Nyt löytyy persoonallisia tuotteita ja putiikkeja ihailtaviksi ja niiden tuotteita ostettaviksi vain muutaman askeleen päässä Riihimäen kaupungin keskusristeyksestä.. Viime vuonna olemme olleet riippuvaisia lähikaupunkien tarjonnasta. Taas mennään onnellisten tuulien alla ja voimme käyttää oman kaupungin trendikkäitä ja vahvoja tuotemerkkejä hyväksi lahjapulmissa ja oman kodin sisustuksessa. Näillä askelmerkeillä eli valitsemalla oman kotikaupungin palvelutarjontaa ykkösvaihtoehtoinamme,  turvaamme kaupungin liike-elämän kehitystä!