lauantai 11. kesäkuuta 2016

Helsinki Pop Up House Kiseleff

 

Kulkiessani Helsingin Unioninkadulla, hämmästyin hauskaa yritysnimeä TELEVISIO Summer Store

Senaatin torin laidassa entinen Kiseleffin talo oli muuttanut muotoaan. Talo oli täyttynyt Pop Up-myymälöistä, joita löytyi eri toimialoilta: kahvila, designia, koruja, kenkiä, sisustustuotteita sekä lahjaesineitä suomalaisten designerien käsistä lähteneinä.  
 
  
 
 
Finnish Design Shop oli ensimmäinen tuttavuus, joka osui silmään. Valossa kylpevä pikku myymälä, jossa värikkäät tuotteiden esillepanot vetivät sisään tutustumaan rennolla otteella tehtyyn myymälään. Myymälän design osui nappiin kodikkuutta luovien mattojen, design-valaisimien sekä värikkäiden laatikkoryhmien houkuttelemina. Tuotteita esittelemässä oli Roosa. Hän huolehti myös, että saan mukaani esitteen, jotta saan tarpeellisen tiedon  tarvittaessa blogini kirjoittamiseen. Kiitos Roosa!
 
 
 
Kesäasun esillepano ikkunassa näytti makealta ja haluttavalta. Värilliset puulaatikot toistavat hienosti valittua väriteemaa.
 
 
 
 
Roosan järjestellessä tuotteita, sain kameran sihtiin hienoja yksityiskohtia. Katso valkoisen pyöreän pöydän muotoa ja samoin esillepanoalustoja, joissa värit vaihtelevat.
 
 
 
 
 
 
Finnish Design Pop Up näkyy näyteikkunoissa teipattuna, mutta kysymyksiä herättää positiivisella tavalla toisen ikkunan teippaus, jossa on yksinkertaisesti nettiosoite kauppa.televisioon.fi
Kun ajatellaan toiselta paikkakunnalta tai kauempaa saapuneita turisteja, on viestinnällisesti hyvä ratkaisu tarjota heti mahdollisuus tarkistaa mitä ostopaikka sisältää ja mikä pointti on sanalla televisio koko talon markkinoinnissa.
 
 
 
 
Talossa tarjolla olevia top-suunnittelijanimiä ovat Minna Parikka, Ivana Helsinki, Katri Niskanen, MyOlsson, Swedish Hasbeens, R/H, Uhana Design et cetera.   Helsingin pisteen ruokapaikka on Cafe Köket Bar. Turussa kauppakeskuksella on sisaryritys Televisio Life Style Store, Hämeenkatu 32, sijainti lähellä Auran siltaa.
 
 
 
Kiehtova uusi tapa toimia - tätä täytyy saada lisää!